No matter how large your hotel or resort is or how many sites you, MICROS-Fidelio hotel software portfolio will help you to improve your business:Property Management Systems (PMS),Reservation Systems, Point of Sale (POS) systems. Choose a hotel software system that will adapt to the specific requirements of your business and you'll enjoy new levels of control over every function of your hotel or resort.

среда, 17. март 2010.

Jednostavno korišćenje :

I najbolji program je beskoristan ako nije pouzdan , ako je komplikovan za prosečnog korisnika, i nespreman za buduće zahteve i promene. Sa Fidelio Small Business Edition vaš dobitak je višestruk, dobijate i Micros-Fidelio know-how u hotelskoj industriji kao i rešenje koje je merilo u ovom sektoru .

Poslovna logika:

Baza podataka srce je Small Business Edition-a. Svi podaci su raspoloživi u bilo kom trenutku. Radi se o Oracle bazama, one su brze i stabilne. Oracle je marka koja drži do pouzdanosti. Bez obzira koje je vrste Vaš objekat: radi li se o letovalištu, kongresnom ili sportskom centru, sa Fidelio Small Business Edition biće pretočena poslovna logika sa svim parametrima da zadovolji zahtjeve koje postavlja namena objekta. Vaša je prednost jasna struktura, pouzdanost informacija i savršenost veze na bilo koji deo Vašeg poslovanja .

Jednostavnost:

Čak i kompijuterski laik može vrlo lako raditi sa Fidelio Verzijom 8 Small Business Edition, odmah nakon kratkog uvoda. Sistem je logičan i lako razumljiv. Brzi uspeh je garantovan.

Razumna cena:

Fidelio Verzija 8 Small Business Edition ima vrlo povoljnu cenu. Program se može koristiti na svim Windows platformama.

Budućnost:

Na Vaš zahtev Fidelio Verzija 8 Small Business Edition može biti nadograđen na Fidelio Verziju 8 Professional Edition. Sa tendencijom rasta to je dobra investicija za budućnost.


Нема коментара:

Постави коментар